Rondritten

Stalhouderij Hanemaaijer is dé specialist in de regio voor rondritten. U kunt zowel zelf een rondrit boeken, bijvoorbeeld voor een familie- of kinderfeestje, een romantisch cadeau voor je geliefde of een personeelsfeest. U kunt ook meerijden met georganiseerde rondritten welke wij het hele jaar rijden. Stalhouderij Hanemaaijer heeft uitgebreide mogelijkheden voor diverse rondritten met leuke arrangementen.

Bekijk de ritten op deze pagina of neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.  

Koetsrit door Oud-Zoetermeer

Al geruime tijd rijden wij met een Omnibus met belangstellenden door Oud Zoetermeer. Een gids van  Stadsgidsen Zoetermeer  neemt u mee door de geschiedenis van de groeistad.

Lees meer

Koetsrit met Wijnproeverij

Binnenkort door ons aangeboden een koetsrit in combinatie met een wijnproeverij.

Lees meer

Koetsrit met High Tea

Een leuke High Tea in combinatie met een koetsrit in een gezellige ambiance? Dat kan vanaf nu bij Stalhouderij Hanemaaijer!

Lees meer

Romantische koetsrit

Wat is er mooier dan met je geliefde een romantische koetsrit te maken in een van onze authentieke koetsen of met een echte gouden koets.

Lees meer

Rondrit met Arrenslee

Speciaal voor in de winter hebben wij voor u een mooie arrenslee te huur. Deze is een gegarandeerd succes op de kerstmarkt en de nieuwjaarsborrel.

Lees meer

Gouden Koets

In samenwerking met de Stichting Stadskoetsiers rijden de Haagse gouden koetsjes ook dit jaar weer door de statige Haagse straten. Een unieke manier om de stad te bezichtigen!

Lees meer

 

Bekijk hier onze koetsen voor de rondritten>>>