Rondritten

Stalhouderij Hanemaaijer is dé specialist in de regio voor rondritten. U kunt zowel zelf een rondrit boeken, bijvoorbeeld voor een familie- of kinderfeestje, een romantisch cadeau voor je geliefde of een personeelsfeest. U kunt ook meerijden met georganiseerde rondritten welke wij het hele jaar rijden. Stalhouderij Hanemaaijer heeft uitgebreide mogelijkheden voor diverse rondritten met leuke arrangementen.

Bekijk de ritten op deze pagina of neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Paas Koetsrit

De gezelligste Paas Rondrit door mooi groen Zoetermeer. Verschillende arrangementen mogelijk zoals, zoeken naar paaseieren of een rit met  paasmand en paaseieren. 

De paashaas is 2de paasdag aanwezig.

Informeer naar de mogelijkheden via     06 – 52348442 of het contactformulier.

 

Rondrit met Arrenslee

Speciaal voor in de winter hebben wij voor u een mooie arrenslee te huur. Deze is een gegarandeerd succes op de kerstmarkt en de nieuwjaarsborrel.

Lees meer

Herfstrit

Ieder jaargetijde heeft zijn charme! 
Geniet nu vanuit een koets de prachtige herfstkleuren van de natuur. 
Een leuk uitje voor in de herfstvakantie met de (klein)kinderen, voor een verjaardag, jubilaris of trouwdag.

Ook een mooie Herfstrit maken? Neem contact met ons op via 06 – 52348442 of het contactformulier.

Puzzelrit

NIEUW in onze koetsarrangementen!!!

Puzzelrit van 2 uur door drie prachtige natuurgebieden van Zoetermeer…..echt genieten van de natuur en onderweg opletten geblazen om de vragen te beantwoorden.

Natuurlijk een kleine stop erbij met een koetsiersdrankje! 

Zin in een uitdaging? Neem contact met ons op via 06 – 52348442 of het contactformulier.

 

Zomeravondritten

Met het korter worden van de avonden komt Stalhouderij Hanemaaijer met een nieuwtje: de zomeravondritten per koets met koetsier. Wie ‘s avonds wegrijdt aan de Voorweg in Zoetermeer, ziet de omgeving zowel met daglicht als in het schemerduister. ‘Speciaal voor de avondritten rijden we een aangepaste route’. Met de koets door het “schemer” doet bijna sprookjesachtig aan.

Lees meer

Speciale arrangementen!!!

Met het gezin een middagje met een privékoets door het Balijbos trekken. Of romantisch met z’n tweetjes – fles prosecco binnen handbereik – dwalen door het Westerpark.

Lees meer

Koetsrit door Oud-Zoetermeer

Al geruime tijd rijden wij met een Omnibus met belangstellenden door Oud Zoetermeer. Een gids van  Stadsgidsen Zoetermeer  neemt u mee door de geschiedenis van de groeistad.

Lees meer

Koetsrit met Wijnproeverij

In samenwerking met Viva Portugal bieden wij u een koetsrit met een wijnproeverij aan op onze locatie.

Lees meer

 

VIP Ritten

Imponeer uw zakenrelaties met onze Char á Bancs. De Char á Bancs is niet zo maar een koets, met deze koets maakt u van een bedrijfsevenement een exclusieve en sfeervolle belevenis.

Lees meer 

Koetsrit met High Tea

Een leuke High Tea in combinatie met een koetsrit in een gezellige ambiance? Dat kan vanaf nu bij Stalhouderij Hanemaaijer.

Lees meer

Romantische koetsrit

Wat is er mooier dan met je geliefde een romantische koetsrit te maken in een van onze authentieke koetsen of met een echte gouden koets.

Lees meer

Gouden Koetsjes

In samenwerking met de Stichting Stadskoetsiers rijden de Haagse gouden koetsjes ook dit jaar weer door de statige Haagse straten. Een unieke manier om de stad te bezichtigen!

Lees meer

 

Bekijk hier onze koetsen voor de rondritten>>>