Zomeravondritten

De Stalhouderij in Zoetermeer begon dit voorjaar met koetsarrangementen. De reden daarvoor was het wegvallen van bruiloften, feesten en partijen. Die werden afgelast of uitgesteld, waardoor koetsen, paarden en koetsiers ineens zonder werk zaten. Menlessen konden op termijn wel weer doorgang vinden, waarbij leerling en instructeur van veilig van elkaar werden gescheiden door plexiglas.

‘Het was niet de drukte die we gewend waren, maar met de arrangementen zijn we de afgelopen maanden nog redelijk door gekomen. We zien in de vakantie ook veel gezinnen een tocht boeken. De arrangementen bleken ook heel populair als cadeau voor verjaardagen of jubilarissen of bij bijzondere gelegenheden. Mensen die een arrangement hebben geboekt waren erg enthousiast. Wat we heel veel hoorden is dat veel mensen niet wisten dat Zoetermeer en omgeving zo mooi was’.

Een nieuw arrangement zijn de ritten in de avonduren, de Zomeravondritten.

Die starten in ‘s avonds vanaf de Voorweg. Voor de ritten beschikt de stal over twee halfopen landauers met koetsier. Die zijn geschikt voor twee of vier personen. Door de afmeting van de landauers zit de koetsier altijd op veilige afstand. Een “Gouden koets”  behoord ook tot de mogelijkheden, deze koets is geschikt voor bv twee gezinnen of grootouders met kleinkinderen afgeschermd door plexiglas.

Ook kan er een hapje en een drankje voor onderweg verzorgd worden. Meer informatie is te vinden op stalhouderijhanemaaijer.nl.

Neem contact op met Anneke Hanemaaijer voor een vrijblijvende prijsopgave via het contactformulier of bel: 06-52348442 .