Blog

Laat ons en andere weten hoe je Stalhouderij Hanemaaijer hebt ervaren.

Privacyverklaring

5 antwoorden op “Blog”

  1. 18 maart zijn Peter en ik getrouwd. Was zo bijzonder hoe we die dag met de koets naar onze bestemmingen werden gebracht. We voelde ons echt een koning en koningin. Stonden al helemaal klaar bij onze aankomst. Was geweldig! Na de shoot ook nog uitgebreide verzorging gehad van koffie/thee en mijn blaren. Jullie zijn toppers! Dankjulliewel voor jullie hulp op onze mooie dag.

  2. Op 1 september 2018 zijn Martijn en ik in het huwelijk getreden. Wat een mooie dag was dit! Een droom die in vervulling ging. Mijn band met de stalhouderij gaat al wat jaartjes terug, waarin ik met veel plezier zelf mijn tweespan koetsiersbewijs mocht behalen. Een super fijne stal, mooie paarden en koetsen. Voor ons, als paardenmensen, heel bijzonder om zelf gereden te worden op voor ons de mooiste dag in ons leven. De paarden en de koets waren prachtig en de koetsier Frank jr. en palfrenier Damian maakten het plaatje compleet. Onwijs bedankt voor deze super mooie dag!

  3. Geweldig hoe Anneke en haar bedrijf de mencursussen doen: met een zeer bevlogen en passioneel team! Haar overtuiging geeft je vleugels.
    ik heb mijn menbewijs gehaald.

    Dankjewel Anneke.

  4. Wat hebben wij gister een top dag gehad, mede dankzij jullie en de brave paarden! Stonden keurig op tijd klaar en brachten ons keurig naar onze bestemmingen. Hele brave paarden Ivar en Juniorā¯¤dankjulliewel!

  5. Op 14 mei zat ik samen met mijn moeder in de Belbus van Kassa en werden we verrast met een rijtuig rit bij Stalhouderij Hanemaaijer. Een super mooie dag en omgeving; een geweldige ervaring. Schitterende koets, prachtige paarden, helemaal in vol ornaat! We hebben enorm genoten!! Dankjewel Anneke, je hebt een bedrijf waar je enorm trots op kunt zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *