Blog

Laat ons en andere weten hoe je Stalhouderij Hanemaaijer heb ervaren.

Privacyverklaring

4 antwoorden op “Blog”

  1. 18 maart zijn Peter en ik getrouwd. Was zo bijzonder hoe we die dag met de koets naar onze bestemmingen werden gebracht. We voelde ons echt een koning en koningin. Stonden al helemaal klaar bij onze aankomst. Was geweldig! Na de shoot ook nog uitgebreide verzorging gehad van koffie/thee en mijn blaren. Jullie zijn toppers! Dankjulliewel voor jullie hulp op onze mooie dag.

  2. Geweldig hoe Anneke en haar bedrijf de mencursussen doen: met een zeer bevlogen en passioneel team! Haar overtuiging geeft je vleugels.
    ik heb mijn menbewijs gehaald.

    Dankjewel Anneke.

  3. Wat hebben wij gister een top dag gehad, mede dankzij jullie en de brave paarden! Stonden keurig op tijd klaar en brachten ons keurig naar onze bestemmingen. Hele brave paarden Ivar en Juniorā¯¤dankjulliewel!

  4. Op 14 mei zat ik samen met mijn moeder in de Belbus van Kassa en werden we verrast met een rijtuig rit bij Stalhouderij Hanemaaijer. Een super mooie dag en omgeving; een geweldige ervaring. Schitterende koets, prachtige paarden, helemaal in vol ornaat! We hebben enorm genoten!! Dankjewel Anneke, je hebt een bedrijf waar je enorm trots op kunt zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *