Blog

Laat ons weten hoe je Stalhouderij Hanemaaijer hebt ervaren.

10 antwoorden op “Blog”

 1. Als cadeautje hadden wij van oma een mooie rondrit met de koets gekregen. Samen met mij (haar dochter), kleindochter en kleinzoon hadden wij een fantastische rondrit door Zoetermeer. Dit geheel volgens de “corona regels”.
  Anneke, de eigenaresse, heeft er voor de 2 kleinkinderen een feestje van gemaakt. Voor onderweg had ze een mandje met wat lekkers, de kinderen mochten de teugels van het paard vasthouden en zo de koets besturen, ze vertelde met vol enthousiasme alles over de paarden wat de kinderen wilde weten en ze mochten de paarden op stal aaien en pepermuntjes geven.

  We hebben genoten en omdat er zo goed rekening gehouden is met de corona regels heeft oma eindelijk weer een uitje kunnen hebben met 2 van haar kleinkinderen.

  Anneke, bedankt voor deze mooie dag!

 2. Voor corana , hebben wij een mooie rondrit gemaakt door Zoetermeer. Wat hebben wij genoten. ! Paarden zagen er goed uit. Echt een aanrader voor iedereen.
  Dank je wel Anneke.

 3. Nog nagenietend van een hele speciale
  k (w)oningsdag. In de ochtend ontvang ik een app van mijn dochter. Ik moest op een bepaald tijdstip op een bepaald adres zijn. Meer wilde zij niet zeggen. En ik mocht ook niet op internet zoeken naar dat adres. Laat je maar verrassen.

  En wat een verrassing was het! Onvergetelijk. Een koetsrit was de verrassing. En ik hoefde met mijn zwakke gezondheid niet bang te zijn om het virus op te lopen. Want de koets was zo gemaakt dat je niet dicht op de bestuurder van de paarden zat.

  Dank u wel voor deze verrassing. Ik heb na weken binnen zitten weer eens heerlijk genoten

 4. Wat een geweldige dag.
  Koningsdag 2020 zou anders worden als normaal, daar had ik mij al op ingesteld.

  Gisteren door mijn man verrast met een mooie koetsrit door het Westerpark van Zoetermeer. Gereden in een witte koets met een keurige vriendelijk koetsier. Het flesje Prosecco, de nootjes en het stallende weer maakte de rit compleet. Alles met de 1,5 meter en overige Corona maatregelen inachtneming.

  Ons heeft Stalhouderij Hanemaaijer een onvergetelijke Koningsdag gegeven welke wij ons nog lang zullen herinneren. Dit is genieten met een grote G. Een echte aanrader.

 5. Zoetermeer, zondag 10 November 2019,

  Beste Mevr. Hanemaaijer, Anneke en Frank jr.

  De cursus mennen enkelspan die ik heb gevolgd bij jullie stalhouderij was fantastisch.
  Het vakmanschap, het geduld en de manier van lesgeven was voor mij, maar ik denk ook dat ik mag spreken voor mijn medecursisten, op een zodanige wijze dat het voelde als een warme deken en dat wij als een soort familie werden opgenomen, Hiervoor mijn/onze dank. Ik ga zeker mijn vaardigheden onder jullie bezielende leiding voortzetten, zodat ik mij hopelijk nog beter kan bekwamen in de fantastische sport waar jullie voor staan.

  Met vriendelijke groet,

  William Biever

 6. Op 14 mei zat ik samen met mijn moeder in de Belbus van Kassa en werden we verrast met een rijtuig rit bij Stalhouderij Hanemaaijer. Een super mooie dag en omgeving; een geweldige ervaring. Schitterende koets, prachtige paarden, helemaal in vol ornaat! We hebben enorm genoten!! Dankjewel Anneke, je hebt een bedrijf waar je enorm trots op kunt zijn!

 7. Wat hebben wij gister een top dag gehad, mede dankzij jullie en de brave paarden! Stonden keurig op tijd klaar en brachten ons keurig naar onze bestemmingen. Hele brave paarden Ivar en Juniorā¯¤dankjulliewel!

 8. Geweldig hoe Anneke en haar bedrijf de mencursussen doen: met een zeer bevlogen en passioneel team! Haar overtuiging geeft je vleugels.
  ik heb mijn menbewijs gehaald.

  Dankjewel Anneke.

 9. Op 1 september 2018 zijn Martijn en ik in het huwelijk getreden. Wat een mooie dag was dit! Een droom die in vervulling ging. Mijn band met de stalhouderij gaat al wat jaartjes terug, waarin ik met veel plezier zelf mijn tweespan koetsiersbewijs mocht behalen. Een super fijne stal, mooie paarden en koetsen. Voor ons, als paardenmensen, heel bijzonder om zelf gereden te worden op voor ons de mooiste dag in ons leven. De paarden en de koets waren prachtig en de koetsier Frank jr. en palfrenier Damian maakten het plaatje compleet. Onwijs bedankt voor deze super mooie dag!

 10. 18 maart zijn Peter en ik getrouwd. Was zo bijzonder hoe we die dag met de koets naar onze bestemmingen werden gebracht. We voelde ons echt een koning en koningin. Stonden al helemaal klaar bij onze aankomst. Was geweldig! Na de shoot ook nog uitgebreide verzorging gehad van koffie/thee en mijn blaren. Jullie zijn toppers! Dankjulliewel voor jullie hulp op onze mooie dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *