Blog

Laat ons weten hoe je Stalhouderij Hanemaaijer hebt ervaren.

6 antwoorden op “Blog”

 1. Zoetermeer, zondag 10 November 2019,

  Beste Mevr. Hanemaaijer, Anneke en Frank jr.

  De cursus mennen enkelspan die ik heb gevolgd bij jullie stalhouderij was fantastisch.
  Het vakmanschap, het geduld en de manier van lesgeven was voor mij, maar ik denk ook dat ik mag spreken voor mijn medecursisten, op een zodanige wijze dat het voelde als een warme deken en dat wij als een soort familie werden opgenomen, Hiervoor mijn/onze dank. Ik ga zeker mijn vaardigheden onder jullie bezielende leiding voortzetten, zodat ik mij hopelijk nog beter kan bekwamen in de fantastische sport waar jullie voor staan.

  Met vriendelijke groet,

  William Biever

 2. Op 14 mei zat ik samen met mijn moeder in de Belbus van Kassa en werden we verrast met een rijtuig rit bij Stalhouderij Hanemaaijer. Een super mooie dag en omgeving; een geweldige ervaring. Schitterende koets, prachtige paarden, helemaal in vol ornaat! We hebben enorm genoten!! Dankjewel Anneke, je hebt een bedrijf waar je enorm trots op kunt zijn!

 3. Wat hebben wij gister een top dag gehad, mede dankzij jullie en de brave paarden! Stonden keurig op tijd klaar en brachten ons keurig naar onze bestemmingen. Hele brave paarden Ivar en Juniorā¯¤dankjulliewel!

 4. Geweldig hoe Anneke en haar bedrijf de mencursussen doen: met een zeer bevlogen en passioneel team! Haar overtuiging geeft je vleugels.
  ik heb mijn menbewijs gehaald.

  Dankjewel Anneke.

 5. Op 1 september 2018 zijn Martijn en ik in het huwelijk getreden. Wat een mooie dag was dit! Een droom die in vervulling ging. Mijn band met de stalhouderij gaat al wat jaartjes terug, waarin ik met veel plezier zelf mijn tweespan koetsiersbewijs mocht behalen. Een super fijne stal, mooie paarden en koetsen. Voor ons, als paardenmensen, heel bijzonder om zelf gereden te worden op voor ons de mooiste dag in ons leven. De paarden en de koets waren prachtig en de koetsier Frank jr. en palfrenier Damian maakten het plaatje compleet. Onwijs bedankt voor deze super mooie dag!

 6. 18 maart zijn Peter en ik getrouwd. Was zo bijzonder hoe we die dag met de koets naar onze bestemmingen werden gebracht. We voelde ons echt een koning en koningin. Stonden al helemaal klaar bij onze aankomst. Was geweldig! Na de shoot ook nog uitgebreide verzorging gehad van koffie/thee en mijn blaren. Jullie zijn toppers! Dankjulliewel voor jullie hulp op onze mooie dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *