Speciale koetsarrangementen

Huur uw eigen koets met koetsier voor een onvergetelijke paar uurtjes uit! 

Nee, je hoeft geen Willem-Alexander of Maxima te heten om je eens exclusief te laten vervoeren per koets. Je hoeft zelfs geen trouwend stel te zijn of een jubilaris die na 40 jaar trouwe dienst afscheid neemt. Want wist u dat die koets inclusief coronaproof koetsier ook gewoon te huur is? Bij Stalhouderij Hanemaaijer aan de Voorweg in Zoetermeer kunt u terecht voor uiteenlopende arrangementen. Van 1 uur tot een middag- of avondvullende rit. Aan u de keus! 

Het blijft toch iets bijzonders, een rondrit met een koets die wordt voortgetrokken door twee paarden. Op de bok: een koetsier in smetteloos kostuum. Een romantisch uitje voor partners. Of een ontspannen middagje met het gezin, met bijvoorbeeld opa en oma of broer / zus met hun gezin. Bij Stalhouderij Hanemaaijer stapt u op in een van onze twee landauers, halfopen koetsen of de gouden koets voor 2 gezinnen. Vandaar uit heeft u een prachtig zicht naar buiten. En is het toevallig iets minder mooi weer, dan kunnen de Landauers dicht.

Veiligheid boven alles
Natuurlijk gaat uw veiligheid vóór. Door de grootte van de koetsen zit de koetsier op de voorgeschreven anderhalve meter of afgeschermd met plexiglas platen. Ook voorafgaand en na uw bezoek nemen we alle hygiënemaatregelen in acht. De koetsen zelf worden na elke rit grondig gereinigd. Omdat we een naam hoog te houden hebben in koetsvervoer, zijn onze koetsen in perfecte staat.

Welke route spreekt u aan?
Een ronde door het Westerpark, dat grenst aan onze stalhouderij aan de Voorweg? Of geeft u de voorkeur aan een langere route, dwalend door het rustige Balijbos aan de overzijde van de A12. Ook is de mogelijkheid om de route door oud Zoetermeer te rijden. Afhankelijk van de ritduur die u kiest is alles mogelijk. Benieuwd naar bijzonderheden onderweg? Dan vertelt onze koetsier graag iets meer over de omgeving.

Prosecco of picknick?
Onderdeel van uw eigen koetsrit is ook een hapje en een drankje. Zo kunt u bijvoorbeeld een fles prosecco en wat lekkers meenemen. Gaat u langer weg, dan is een picknick onderweg een leuke onderbreking. U zegt wat u wilt, wij regelen het.

De kosten
Een uurtje of een middagje de koning te rijk zijn, kost zeker geen kapitalen.

Neem contact op met Anneke Hanemaaijer voor een vrijblijvende prijsopgave via het contactformulier of bel: 06-52348442 .