Nieuws

Westerparkdag

Op het laatste weekend van mei organiseren IVN, de Natuurtuin en de gemeente weer de Westerparkdag. – Het is inmiddels een traditie, de Westerparkdag op 27 mei van 12.00-16.00 uur: door IVN, de Natuurtuin en de gemeente wordt al jaren deze dag georganiseerd om jong en oud te laten genieten van wat parken in het algemeen, en deze prachtige plek in het bijzonder, te bieden hebben om in een stadse omgeving de natuur te beleven.

Het thema is dit jaar ‘Feest in het Park’ in verband met 2 jubilea:  IVN Zoetermeer en St. Vrienden Natuurtuin Zoetermeer bestaan 40 jaar. Het programma voor 27 mei is volop in de maak, het wordt in ieder geval een dag waar diverse groen- en milieuorganisaties zich presenteren en waar we feestelijke activiteiten aanbieden voor kinderen en volwassenen.

Wat te beleven:
–        Insectenhotels maken
–        Nestkasten timmeren
–        Schmink
–        Cupcakes met bloemen, natuurlijke materialen versieren
–        Fluitjes maken van fluitekruid
–        Kroontjes/feesthoedjes maken voor kinderen
–        Rondritjes met paard en wagen

Kijk voor meer informatie op https://www.ivn.nl/


Start Tweespan Cursus

START NIEUWE TWEESPAN CURSUS – Op zaterdag 13 Februari start er weer een nieuwe tweespan cursus. De cursus bestaat uit 2 theorielessen en 5 praktijklessen en zal worden afgesloten met een examen door een examinator van Stichting Recreatie Rijvaardigheidsbewijzen (SRR).

Meer informatie of wilt u zich direct inschrijven? Neem contact met ons op 06-52348442 of via het contactformulier.


Start nieuwe Mencursus

START NIEUWE MENCURSUS – Op zaterdag 13 januari 2018 start er weer een nieuwe mencursus voor het Menbewijs. De cursus bestaat uit 2 theorielessen en 8 praktijklessen en zal worden afgesloten met een examen door een examinator van Stichting Recreatie Rijvaardigheidsbewijzen (SRR). Het is geen vereiste om ervaring te hebben.

Meer informatie of wilt u zich direct inschrijven? Neem contact met ons op 06-52348442 of via het contactformulier.

 

 

 


High Tea

HIGH TEA – Iets te vieren? Of een gezellig uitje met familie, vriend(inn)en of collega’s? Maak nu een mooie koetsrit door Zoetermeer in combinatie met een High Tea! Lees meer >>>

 

 

 


Geslaagden voor enkel- twee- en langspan

EXAMENS – Op zaterdag 1 juli 2017 was het weer een geslaagde en unieke dag op onze Stalhouderij! Lees meer >>>